Over Aquarel

Aquarel is een in schoonmaak en glazenwasserij gespecialiseerd familiebedrijf dat al sinds 1979 bekendheid heeft verkregen in de regio Kennemerland door voor een grote variatie aan klanten (diverse VVE’s, grote en kleine bedrijven, ziekenhuizen, kerken, scholen en particulieren) te werken.

Kenmerken van onze dienstverlening

Servicegerichte instelling
We geven op basis van onze jarenlange ervaring professioneel en vakkundig advies, waarbij we de persoonlijke benadering en betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Onze klant heeft daardoor altijd direct contact met de specialisten op onze verschillende gebieden van dienstverlening (schoonmaak, glazenwasserij en overige diensten). Voor vaste klanten bieden we een 24 uur-service aan. Tevens hebben we een aansprakelijkheidsverzekering.

Duurzaam ondernemen
We hanteren een milieuvriendelijke werkwijze. Dit wil zeggen dat wij zoveel mogelijk gebruik maken van afbreekbare producten, het recyclen van materialen en apparaten gebruiken waarbinnen zoveel mogelijk waterfiltering en hergebruik van water plaatsvindt. Daarnaast investeren we in onze medewerker en zijn zij SVS gecertificeerd of nog in opleiding. Ook voelen wij ons sterk maatschappelijk betrokken waardoor wij verschillende sociale organisaties ondersteunen.

De maatschappelijke organisaties die wij steunen

Herkenbaarheid
Alle onze medewerkers werken in bedrijfskleding waarop net als op onze vervoersmiddelen ons logo duidelijk zichtbaar is. Dit zorgt voor herkenbaarheid van ons personeel op alle locaties en maakt hen een duidelijk aanspreekpunt wanneer er vragen of opmerkingen zijn.

Certificering