Aanvullende diensten

Met onze aanvullende diensten zorgen we er voor dat we volledig in de vraag van onze klanten voorzien. De door ons aangeboden aanvullende diensten staan in de praktijk in nauw verband met de schoonmaak- en glazenwasserij diensten die bij ons worden afgenomen. Hierbij kunt u denken aan goten leeghalen, herstelwerkzaamheden na opgelopen brandschade en demonteer en sloopwerk.

Ook voor deze diensten geldt dat deze in goed overleg worden afgestemd met uw wensen en de eventueel andere diensten die u bij Aquarel heeft ondergebracht.

 

 

Goten leeghalen
Goten worden op aanvraag of periodiek leeggehaald om het overstromen van de goten door verstopping te voorkomen. Wij doen dit voor het overgrote deel van Haarlem en Heemstede.
Herstel brandschade
Binnen en buiten worden wanden en plafonds grondig gereinigd zodat deze door de schilder opnieuw kunnen worden geschilderd.
Klein tuinonderhoud
Het verwijderen en bestrijden van onkruid, het fatsoeneren van tuinen, het snoeien en of verwijderen van bomen en struiken.
Restanten inboedel afvoeren
Inboedel en alle typen vloerbedekkingen (ook laminaat) worden verwijderd en afgevoerd.
Insectenbestrijding
Na een grondige inspectie wordt op een professionele manier gekeken naar welke oplossing het meest geschikt is voor het verwijderen van insecten zoals vlooien, kakkerlakken en maden.
Klein elektrawerk
Onder klein elektrawerk wordt verstaan bijvoorbeeld het vervangen van lampen en andere kleine elektra klussen.
Afstomen van behang
Behang wordt met een stoommachine verwijderd. Alles wordt schoon opgeleverd.
Klein schilderwerk
Klein schilderwerk, o.a. het witten van plafonds, het verven van beschimmelde doucheruimtes en andere kleinschalige schilderklussen. In samenwerking met schildersbedrijven verzorgen wij ook het grote schilderwerk.
Demontage en sloopwerkzaamheden
Onder het demonteren wordt verstaan het loskoppelen van apparaten en andere onderdelen zoals kranen en wasbakken, welke na de sloop behouden moeten blijven. De sloopwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn voornamelijk het verwijderen van keukens, badkamers en tegelvloeren. Voor zowel het uitvoeren van de demonteerklussen als voor de sloopwerkzaamheden werken wij met professioneel gereedschap.